Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• buna dimineata.
    ce de c...t este sa fi trezit dimineata, in ultima zi din concediu de posta cu o recomandata. ghici ce era in recomandata aia: amenda luata la Sinaia, circuland cu 87km/h
    si asa nu aveam ce face cu banii...

Comment

• >>>>

@Florinica ..... o sa ies pe directia Giurgiu-Ruse- Promahonas si imi mult si afacerile in Grecia si va las tara sa faceti un KK mare cu mot in ea.

@nairod ... ma bucur ca ai rezolvat
      @alexa85 ... ne pare rau pt tine

PS.: voua nu vi se pare ceva ciudat ..... Eu fara talon ... nairod fara talon .... alexa amenda .... mase cu masina sparta .... sunt cam multe legate de cei prezenti in club .... nui ciudat .... daca aflu care ne-a pus gand rau ii rup oasele cu chea de prezoane incet incet sa doara

Hai cafea de la tata Nicos azi cu Laptic de la Domnu Nairod )
      Last edited by Nicosianu; 16 September 2011, 13:40.
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Incet,incet o sa se ajunga cum a fost inainte de '89..nu o sa ai voie sa mai pui nimic pe masina(inclusiv folie pe luneta)...si in curand nu o sa mai ai voie sa faci nimic in romania...
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• >>>

Adevar graiesti ALO .... mai rau ca in `89 .... dar nu stiu de ce am eu impresia ca astia o sa plece de la putere exact cum au plecat si aia din `89 ......

Comment

• MASE CU MASINA SPARTA ?? adica .?????
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Neatza cavaleri suparati...ma gandeam si eu ca a mai trecut o saptamana si poate ar trebuii sa va intreb,ce si cum mai facem cu cheful acela,pentru ca la cabana nu pot suna de pe o zii pe alta,ca exista riscul sa imi zica urmatoarea luna e bizii...
              Haideti sa fim putin tari de oase si sa spunem,da vin,sau nu nu vin!!
              Multumesc frumos pt intelegere,aveti grija de voi si fiti cumintei pe sosele ca uite numai ravagii faceti :p

Comment

• nicos dar tu in ce tara stai? Si vezi ca Grecia este in FALIMENT si s-ar putea sa iti ea si masina plus janta aia indoita.Si grija cun toba ca dupa ce treci tu cad ruinele.
                Last edited by nairod; 17 September 2011, 08:54.
                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• LA MULTI ANI!!! nairod "dorian"
                  sa fii iubit si sa te impiedici de sacii cu bani si saanatate
                  Last edited by crististreulea; 19 September 2011, 17:57.
                  sigpic

Comment

• La multi ani !!!! sanatate si fericire alaturi de cei dragi ......dorian
                    Last edited by crististreulea; 19 September 2011, 17:55.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• multumesc frumos!!!!

Comment

• La multi ani dodo si tot ce iti doresti!!!

Last edited by crististreulea; 19 September 2011, 17:58.

Comment

• Salutare la toata lumea.
                          Ma introduc si eu in seama pe aici :d
                          In primul rand: La Multi Ani! pt. domnu Dorian,mi s-a parut mie ciudat sa te vad prin trafic cu rotile alea urate(jantele originale de tabla).
                          Am reusit sa citesc si eu pe aici(sa mai recuperez),discutia despre folii si parasolar si m-ati pus pe ganduri..
                          Habar nu am ce transparenta au foliile de pe fata,am un certificat de omologare,dar acu ce sa fac?..sa ma astept sa ma prinda baietii pionieri si sa ma arda?
                          Sau sa ma iau in gura cu ei(daca e cazul)?cand ma mai ameninta ca imi iau talonul ca nu sunt in regula foliile si nu au oameni de la RAR sa masoare transparenta.

Ma batea gandul sa-mi innegresc putin stopurile,trebuie sa ma las pagubas si cu treaba asta.
                          Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                          My ride

Comment

• stai linistit!! si daca esti in regula 100% tot se gaseste ceva...
                            merci de urari!!

Comment

• >>>

@ nairod .... la multi ani sa ne traiesti fericit si sanatos si noi pe langa tine ... toate cele bune si fara incidente

@punk ... si eu am avut omologare pe geamurile fata si la masuratoare au iesit nasol .... a trebuit sa le dau jos ... iate in gura cu politia doar daca te controleaza de folii si xenoane si alte modificari si nu au rar-ul langa ei. Daca e si echipaj rar cu ei atunci taci si supunete controlului RAR. Stopuri negre ... hmmm ... pe mine RAR-ul ma pus sa le dau jos ... politia zice ca nau treaba cu stopurile ci cu folia .... nu stiu ce sa zic.

Comment

• Hai ca foliile ca foliile...dar sunt masini care eu xenoane din fabrica.Doar nu se apuca sa ii opreasca acu pe toti care au lumina alba in faruri.
                                A dat boala in ei.Poate trebuie sa isi atinga cota de amenzi pana la sfarsitu anului,sa mai aduca si ei ceva banuti la stat.
                                Oricum stopurile nu le vreau negre negre,doar o idee acolo sa se vada putin diferit fata de restu.
                                Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                                My ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google