Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by florinc_99 View Post
    LA MULTI ANI!!! nairod "dorian"
    sa fii iubit si sa te impiedici de sacii cu bani si saanatate
    Originally posted by sebi8ta View Post
    La multi ani !!!! sanatate si fericire alaturi de cei dragi ......dorian
    Originally posted by alex125 View Post
    La multi ani dodo si tot ce iti doresti!!!

conform regulamentului:
    - scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
    În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.

va dau la oO, mai ales recidivistilor
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• ce faceti copii???"santeti" bine?? hai va pupik va astept cu posturi pe drumetii ale domniilor voastre

Neatza hai cu cafelutza ,o zii buna stimati colegi !!
      Last edited by mikyffr; 20 September 2011, 08:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• >>>

1. IMPORTANT: va rog pe cat posibil sa tineti cont de ceea ce a zis mai devreme "crististreulea", Mesajele trebuiesc sa fie lizibile si citibile rapid ... nu ma faceti sa iau masuri.

2. haideti la cafea ... azi tata nicos da la toata lumea.

3. Evenimentul programat pentru data de 15 septembrie a fost anulat datorita aranjamentelor la nivel mai inalt (berare, drift racing si alte treburi de care cei din consiliul local au de castigat .... din cauza certurilor avute cu ei ... amanam pentru alta data.
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• BUNA DIMINEATA!!!..haidati la cafelina..o zii frumoasa la toata lumea!!..
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Neatzaaa,buna cafelutza,ne vedem la intalnire,o zii frumoasa pa pa pa

Comment

• >>>>

Multumim de cafea ....
              Last edited by crististreulea; 28 September 2011, 12:10.

Comment

• Duminica discutam de tricouri..de la unii am marimile..de la unii nu..
                tricoul in sine costa 40ron deci vom discuta si de bani..care ar trebuii sa ii dam intr-un termen cat mai scurt.
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• neatzaaaa hai cu cafelutza azi fie de la mine cu lapte zuzuuu asa ca voi
                  @ Sebi:aseara acolo am fost,dar tu iti povesteai interventia cu "mi-a impins masina "
                  s-aveti o zii superba si calduroasa!

Comment

• >>>>

IMPORTANT !!!

Postez aici pentru ca pentru moment este o discutie generala care implica toti membri Logan Club Kronstadt.

Dat fiind faptul ca doresc (nu numa eu) ca acest club sa fie mai organizat din toate punctele de vedere, tin sa deschid urmatoarea discutie:

Propun ca functie de Co-Organizator pe regiunea Fagaras si Kronstadt pe SoniFFR. Motivul propunerii este urmatorul: Persoana potrivita, care poate aloca timp pentru Club. Din motive personala eu nu ma voi mai putea ocupa de club (decat partial), pentru o perioada de 1 luna incepand de acum, fiind prins in diverse acivitati. (in acest timp voi ramane undeva in umbra si voi tine legatura cu SoniFFR).

Va rog in continuare sa va prezentati parerile pro sau contra in legatura cu alegerea lui SoniFFR ca si Co-Organizator Fagaras/Kronstadt. Doresc implicarea tuturor membrilor clubului.

De la tata Nicos numa urari de bine ... duminica poate o sa ajung si eu la intalnire (o sa incerc sa imi fac un pic de timp)

PS.:
                    1. Va rog sa prezentati interes maxim in alegerea tricourilor si strangerea de bani pentru acestea (reprezinta un pas din imaginea clubului).
                    2. Implicare din partea tuturor membrilor si prezenta la intalniri.
                    3. Implicarea tuturor in organizarea si pregatirea regionalei din Martie. (desi mai sunt 6 luni ..... trebuie sa punem pe hartie lucruri concrete)
                    Last edited by Nicosianu; 22 September 2011, 12:16.

Comment

• dar vai..... ce surpriza :P.....absssstrract
                      nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• Am pile m-am scos

Comment

• buna dimineata la everybody!!!...o zii frumoasa ca acesta trebe sustinuta de dimineata cu o cafelutza buna cu laptic..dinala bun..adica de vaca si de la dozator!!..o zii buna paaa
                          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Neatza cavaleri,sa aveti o zii frumoasa,insorita si cum vreti voi,hai cu cafelutza,calda si buna!! pa pa pa

Comment

• >>>

Multumim de cafea stimati cavaleri .... Nu uitati de propunerea mea de mai sus ... in urmatoarele posturi doresc doti membri sa mentioneze si "de acord pentru ca ... sau nu sunt deacord deoarece ..." am nevoie de raspunsul tuturor membrilor.

Comment

• Axy

legat de propunerea co-organizatorului:
                                -sa se implice in club , sa aiba timp pentru club
                                -sa anunte toti membri legat de intalnire (aici impreuna cu organizatorul care dintre voi vreti) la telefon sau mesaj, nu pe mess sau forum pentru ca unii nu au timp si de internet. Si aici cred ca coorganizatorul trebuie sa o faca pentru ca din partea organizatorului (NICOS) nu s-a vazut absolut nimic.
                                -sa participe in proportie de 80% la intalnirile clubului.

Din partea mea Sonny nu am nimic impotriva, daca esti deacord si lumea te vrea iti doresc de acum SUCCES.

Numai bine la toata lumea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google