Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poi el abea atunci se pune la somn Sebi evident ca atunci e seara...neata ce faceti?hai cu o cafelutza si la mine,cine se ofera?mie imi este lene sa imi fac ! Va tzuk o zii frumoasa

Comment

• daca nu se ofera nimeni la dat cafeluta de dimineata va ofer eu sper sa o sa savurati,numai bine la toata lumea ca s-a terminat o saptamana de munca.
      Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• multam cucu(le) bau
        sigpic

Comment

• doar pt unii sa terminat saptamana de munca...
          nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• lasa ca o zi inolo incoace nu mai conteaza...e wikend oricum...
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Neatzaaa gasca vesela,azi nu bea nimeni cafelutza cu mine,ce va pasa dormiti,va e cal,eu la munk,of of of!!
              Va doresc un week-end minunat si nu in ultimul rand LA MULTI ANI NICOS,SA NE TRAIESTI SI FII SANATOS,IMPLINIT SI NUMAI BUCURII SA AI!!

Comment

• Buna dimineata "putorilor" la cum e vremea de afara hai sa lasam cafeluta sa ia o pauza si sa bem un ceiuc. numai bine
                Attached Files

Comment

• o da da un ceai de menta sa ne revigoram ...mmm amu merg sa-mi fac un ceai ...o galeata sa ajunga toata ziua...
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• >>>

Azi cafea de la mine pentru toata lumea si o mica gustare de la SeSe.

Pentru sebi pregatim un ceai de menta frecata proaspat (doresti si zahar domnu?)
                    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• salutari....

va salut domnilor... o informatie scurta prompa etc.... unde gasesc cauciucuri ieftine bune si de iarna.... 195.60.15 sau 205.60.15 in brasov???
                      asta e intrebarea aia de 100 de puncte...
                      numa bine!!!!!!
                      total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT

Comment

• in targ la tarlungeni..ieftine si bune..second hand..daca vrei noi...PNEU EXPERT.langa piata "la rusi" din bartolomeu...

Comment

• a venit si zapada......nu am cauciucuri de iarna ........dezastru....))))

Comment

• dezastru?? ce vb..io am reusit din noi performata de a strica un prag...oooooooooooooffff!!!
                            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Neata gasca vesela,azi cafelutza de la mine,buna si calduta numai pentru proaspetii treziti!O zii buna si spor la "munci"

Comment

• cafelutza......
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google