Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oo...multumim deosebit domnu sese...si de la mine o tuiculizta fiarta cu putin piper...sa ne incalzim ca azi a fost super frig!!!!
    o sambata seara minunata la toata lumea!!!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• mmm....un vin fiert ..bun,bun...ataaaat.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Buna dimineata,haideti incet incet sa ne trezim a inceput o noua saptamana de munca si cu o cafeluta de la mine ptr cine doreste,va doresc o saptamana cat mai buna.
        Attached Files
        Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• moaii sa..iubita ce frumoasa e cafeluta..mai ales ca e de la tine cred ca o fi si buna...o zii minunata la toata lumea!!..

Comment

• Saluti gasca vesela,eu m-am trezit cam greu azi,motivatia fiind ca sunt schimbul 2 nu ca sunt lenesa o zii buna va doresc,asa cat a mai ramas din ea!

Comment

• hehe faina cafeluta aia andreea, m-ai ales daca o savurezi cu cineva
              maine dimineata fac eu cinste, se stie pe sistem
              sigpic

Comment

• florinele lasa gargara si tine-te pentru papanasi...io deja de joi nu mai manc nimic...

Comment

• ete nah si tu acuma, poti sa mananci si vineri
                  sigpic

Comment

• buna dimineata !!!..o dimineata mohorata cu ceata..of ce as fi stat in patut la caldurica..asta e cineva tre sa mai si munceasca in tara asta...
                    io am inceput de dimineata cu un energizant..voi??
                    o zii buna la toata lumea...
                    miscare miscare!!!

Comment

• Buna ziua ptr uni si ptr alti buna dimineata.Tot eu tr sa dau cafeluta de dimineata desi a zis Domnu florinc_99 ca da el rusinica rusinica rusinica. O zi cat mai buna va doresc.
                      Attached Files

Comment

• haha andreea la 13:30 eram satul de munca e lasa ca dau in seara asta un vin fiert o bericioaica fiecare ce vrea.
                        hai am plecat, v-am pupat pe portofele sau pe carduri paaaaaaaa
                        sigpic

Comment

• >>>

La multi ani tuturor ce poarta numele de Andrei sau derivate ale acestui nume.
                          o zi superba tuturor
                          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Nicosianu multumesc frumos ptr urare

Comment

• La multi ani Andreea,ptr.ieri tarziu ,darna acces la calc. intarziat....
                              La multi ani Cavaleri si Domnite ....de ziua Romaniei...gata hai sa sarbatorim cu o cafeluta mmmmmmm..buna buna....si sa ne simtim Romani...
                              La multi ani Romania,La Multi Ani Loganisti........
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• care la multi ani bah!!...azi am muncit de mi-au sarit ochii!!..nici nu aveam cu cine vorbi pe statie....nici naiba pe drum..

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google