fericiti cei cu ..concediu...
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
Buna dimineata,este inadmisibil sa simt miros de somnorici,inca nu v-ati trezit? Sarbatoriile astea v-au pus la pat complet,trezirea gasca,eu m-am saturat sa dorm diminetiile pe la munca !!
Azi cafelutza de la Miky pentru toata lumea,si ii doresc cu Stresulica un concediu superb,eu i-am scris pe lista ce vreau hi hi hi
Comment
-
buna dimineata...chiar asa sa ma lasati singur sa bolesc langa o cafea de dimineata...hai va astept ..sa ne bem cafeluta impreuna..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
buna dimineata !!!...iar am pierdut azi 10 min din viata dand zapada de pe masina..off..am ajuns la birou si m-am incalzit cu o cioco calda..asta va doresc si voua..o zii minunata too all...ciusii paaasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Duminica 15.01.2012 la ora 14:00 ne intalnim la Hornbach ptr. plecare spre Pensiunea Georgescu,(situata la iesire din Rasnov spre paraul rece vis-a-vis de pensiunea Tudor)..
Am vorbit si la Soricelul nu se poate ca este full...si am rezolvat la Georgescu ...avem conditii bune si ne lasa sa facem ce vrem noi ,avem si muzica si masa de biliard si mai multe ..etc...vineri seara la ora 20:00 stabilim o mica conferinta pe mess sau skype ptr. a pune la punct detaliile a ceea ce facem ,cum facem ,cine ce cumpara ,de cati bani ne cautam prin buzunare etc.etc....asta inseamna ca maine seara la ora 20:00 va rog pe toti sa fiti ptr. juma de ora la calculatoare ca sa putem purta o discutie.Va multumesc.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment