Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• razi harap alb.... sa te frec......cu zapada

si pana la urma ce facem domnilor?

Comment

• Neatza..
      Ce s-a discutat vineri, cum a ramas pentru duminika?

Comment

• dupa cate am inteles ne vedem la real la ora 2 parca....
        nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• da da.........
          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• 'Neata la toata lumea. Azi dau eu cafeaua sau un ceai negru (dupa preferinte).

Comment

• buna dimineata ...da ..o cafeluta ar fi buna..deci sa ne inhamam la o cafea pe ziua de azi.
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Neata,trezirea gasca,e vremea de muncit " pentru unii" ,azi cafelutza de la Miky pentru voi pufosenilor,sa fiti cumintei va tzuk!

Comment

• buna dimineata !!..o zii frumoasa si plina de realizari!! haidati la o faceluta buna
                  sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Vand aparat foto marca Samsung ES28...face poze ....are baterii, are card.....5x...are blitz...e de culoare negru....
                    cine da mai mult.....

Comment

• vezi ca ai incurcat topicul, si ce ai inceput sa vinzi din casa????
                      sigpic

Comment

• a venit criza florinele

Comment

• la el este criza dinainte sa fie criza...un fel de chuk norris..
                          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Neata buna!!!
                            Sebastiannnnnnn te string de gat e camera mea cadou de la iubitul meu,nu cumparati nimik,ca n-aveti ce e platita,certificatu de garantie e la mine TE DAU IN JUDECATA !!

Comment

• mai fratilor astia cu camerele foto ( sebi si spark) aveti degand sa puneti pozele facute duminica. imediat este o saptamana

Comment

• Neata lumeee,stai linistiti Axi noi nici cele de la revelion nu le avem ,Fefu e ocupat cu serviciu ,Sebi sa facut comerciant,vinde tot ce prinde si uite asa o zii frumoasa la toata lumea si cafelutza de la mine pentru toti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google