cat maaaa????
Targ Logan Club Kronstadt
Collapse
X
-
Vand GPS North Cross ES515 Full Europa, nou in garantie, 450 neg.
mai multe detalii aici: http://www.okazii.ro/catalog/5488293...uropa-nou.htmlAttached Files
Comment
-
vand 2 perechi de jante pe 15 cu 7j!!!
vand jante
1) cw by borbet 4x100 7x15j pe 15 pret fix fara gume 700lei (luate de la sebitza)
2)ats cup 4x100 7x15j reconditionate 80% necesita vopsirea spatiilor dintre spite si a centrului+lac, pret 550lei negociabil
motivul vanzarii: crizaaaaaa...
tel 0730780343
din pacate nu pot sa urc poze e o problema la internetu' meu.....total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT
Comment
-
vand masina asa k......
Schimb arcuri taiate de ph1 cu unele stoc(poate scutesc pe cineva de a strica polizoru' unghiular!)
Vand 2 amortizoare sport bilstein, cele din fata +cadou cele din spate( care bat se pot duce la rectificat,intarit 80ron/buc) pret 350 ron /negociabil
Valabil jantele cw by borbet care au fost ale lui sebitza
ATS cup au ajuns la Dorian sa te bucuri de ele colegu!
Cumpar stalpii din fata/spate cei de sub luneta (la plastice ma refer)(o ideie va rog unde pot gasi la dezmembrari sau dak va impiedica prin casa/garaj)
tel: 0730780343
Schimb arcuri taiate de ph1 cu unele stoc(poate scutesc pe cineva de a strica polizoru' unghiular!)
Vand 2 amortizoare sport bilstein, cele din fata +cadou cele din spate( care bat se pot duce la rectificat,intarit 80ron/buc) pret 350 ron /negociabil
Valabil jantele cw by borbet care au fost ale lui sebitza
ATS cup au ajuns la Dorian sa te bucuri de ele colegu!
Cumpar stalpii din fata/spate cei de sub luneta (la plastice ma refer)(o ideie va rog unde pot gasi la dezmembrari sau dak va impiedica prin casa/garaj)
tel: 0730780343total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT
Comment
-
mersi frumos Dragos!!...imi plac mult de toot acum sunt la reconditionat vor iesi frumoase tare!!..spor la vanzare..o sa mai imprastii vestea ca mai dai una alta poate cine stie...salutaresigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment