auzi la ea....mai mai...mai bine zi ca te tine barbatu...ca e mai credibil
Drumetii Ale Cavalerilor
Collapse
X
-
bah!!.. deacum nu mai contati pe mine cand vine vb de vreo ieseala ,cum naiba se face ca ezac organizatori nu pot veni..sunteti tari frate!!!..
ne vedem creca..duminica viitoare..
numa bine..salutare!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Originally posted by nairod View Postbah!!.. deacum nu mai contati pe mine cand vine vb de vreo ieseala ,cum naiba se face ca ezac organizatori nu pot veni..sunteti tari frate!!!..
ne vedem creca..duminica viitoare..
numa bine..salutare!!!
sonny 2 cai si o iapa
Comment
-
Lasa iubitu ca stii unde sunt de fac bani...ca doar daca mergeam in alta parte nu il luam si pe sebi
Vad si oameni suparati pe faza cu tg mures,dar certati-l pe Sebi poate asa nu mai uita ce are de facut,oricum astea erau vorbite demult,ne scuzati,dar asta este.." la produs cu noi"
Comment
-
miky mama nu mai zi la nimeni ca intra lumea la banuieli ... lasa sa fie asa pe susta vrei sa afle si iubitelu tau drag ?......... lasa asa sa nu stie....
Dupa ce ca ne-am vorbit de mult ..si eu am uitat..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
salutare domnilor..PROPUN pentru sambata viitoare o plimbare!!!...la Sighisoara sau la o gura de aer sarat la Salina Praid..vreu sa alegem pana miercuri-joi ca sa stim ce avem de facut.Va multumesc
Mi-as dorii sa fim in numar cat mai maresigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
imi place ca colegul nostru alexa85 a vrut sa ne specifice ce inseamna DNB..e si normal..la ce fete de manelisti constipati avem ..
mai uitati-va stimabililior si pe sectiunea asta unde am propus ceva...se pare ca nu sunteti interesati..ok..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
suntem interesati...dar na dupa cum am discutat si la intalnire..suntem asa de liberi in acelasi timp de ne rupem....oricum trebuie sa facem cumva...daca e sa mergem duminica ..eu sunt prezent...daca e sa se mearga sambata saptamana viitoare la fel prezent...tare as vrea sa facem sa fie bine si sa mergem ..gasim noi o cale.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment