If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din pacate nu am gasit nimic.....doar sti ca noi impartim tot ce gasim pe jos.....
o intalnire ad-hoc faina ,va multumesc ca nu ma-ti lasat acasa sa muncesc....asa am mai vazut si eu maialul codlean...
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
cele doua bolide din logan club
fain a fost azi, pentru unii (aia care nu s-au parlit) sa o tinem tot asa
scuze Doriane ca te-am lasat sa ma depasesti , dar aveam un sofer la care ii era rau
A fost un gratar misto ... pacat ca nu am fost mai multi ... mielu sar fi simtit de minune pe acolo ) cel mai mult miau placut plamanii lui sebi8ta care gafaiau pe iarba codleana ))) doamne ... pe cand urmatorul? ostenii mei
Si daca tot o fost azi mare sarbatoare in cetatea Kronstadt..de ce nu ...sa ne si intalnim ...unde ..unde ..la Cascada Urlatoarea ...Fain rau..
poze ? avem si poze..
A-ti muncit unii dintre membrii ?...nui bai, gandul nostru a fost si la voi...un mic, un carnat etc.....si un gand la voi cei care a-ti muncit.
Va lasam sa va delectati cu instantanee de la fata locului,deci suntem noi Logan Club Kronstadt,cavaleri,domnite si prieteni...
-Unii au adunat lemne,altii au curatat cartofi si au pregatit gratarul..am facut o scurta plimbare la o alta cascada...am pus tara la cale la o cafea si o un suc tare mmmm..bun...unii au carat apa cu lingura ....si de ce nu...
Daca tot a venit si stresu iam facut un cadou nesperat,ca sa aiba cu ce sa-si completeze spoilerele..ca nu are suficient...rezultatul ..plin de fericire ..
daa..a fost super..dupa cum vedeti mi-am facut noi prieteni...unchiu lu mielu..
am avut parte de o epilare nu cu laser ci cu foc(am auzit ca tine mai mult) gratarul a fost ceva...daaa vis..ca de obicei normal..facut ne mois..
ce sa mai O FO FAIN!!!...
era sa uit..Mielule sa ai parte de noua masinutza..sa te bucuri de ea si sa o conduci sanatos!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment