Mie imi place freza lui Andreea...super tare scumpo...!!!Voua rusine sa va fie ca altii muncesc si voi o dati in gratare urattt...macar un mititel si pentru mine ...oricum tare intalnirea Sebi& Liviu iubire eterna !!
Drumetii Ale Cavalerilor
Collapse
X
-
glumiti voi glumiti....nu ma enervati ca o sa vedeti voi ...fiecare cu lichidul lui acuma nah...de ce nu aveti curaj sa mergem toti odata..si fugiti cu 3 inainte .va e frica de benzinaUn elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
-
>>>>
deci continuam:
1. florinc_99 diesel power cu HDi-ul din dotare
2. dorian + andreea diesel power cu DCI-ul din dotare
3. Nicos + 1 persoana cu benzinaru meu cu consum de 6,5 sa ii oftic pe dizalari )
4 ........................ hai cu GPL-istiTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
CU 6,5 oftici pe cei cu diesel??..tin sa te anunt ca eu o omor si nu sare de 5,3....adica 1,2 litri de combustibil diferenta..adica in bani 5,30-5,50 de ron..asta inmultit cu vreo 100 de km...e ceva..asa ca..nu ne oftici....
singurul lucru cu care ne oftici e soundul...sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment