Si eu as merge la salina dar in saptamana 16-18 sept nu pot pentru ca merg la drift la Prejmer.
Drumetii Ale Cavalerilor
Collapse
X
-
Dragi cavaleri ,si domnite, pe data de 24 - 25 Septembrie se merge la Lisa ,sa ne chefuim ...un pic asa ...
Am marea rugaminte sa va treceti aici pe lista cei care doriti concret sa veniti...
Pret 500 de sambata dimineata pana duminik seara
apa calda, caldura,dushuri, toalete inauntru, vesela , masa unde pot fii toti la masa, gratar cu foisor,nu te ploua nu te ninge, camerele au si baie dar nu toate, televizoare, mobilat frumos... elegant
cei 500 se imparte la cati vom fii ...iar restul de mancare si bautura punem toti si luam ptr. doua(2) zile ca sa avem ..facem rapid un necesar impreuna cu fetele ca ele stiu mai bine .. ptr. mancare si de baut noi cavalerii ca stim mai bine care ce si cat duce...
Va rog ca pana miercuri sa va hoatarati ca sa stim cati suntem...si ce cheltuielei vom avea fiecare....
Muzica este asigurata...papa si bautura noi..deci sa fie ..CHEF.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Axy
neata buna. nici eu si nici raluca nu putem sa venim la chef weekendul asta pentru ca mergem la nunta. asa ca eu zic sa se stabileasca o data exacta ca sa se stie de la bun inceput. si discutia pentru chef sa se faca pe forum intr-un thread nou pentru ca la intalniri nu vine toata lumea niciodata si nu se ajunge la nici o concluzie. o zii buna va dorescLast edited by alex125; 20 September 2011, 08:42.
Comment
Comment