If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu stiu de unde pana unde ai semnalat tu o generalizare!!!..am spus de unde era masina incriminata..iar prin bacau trec de 3-4 ori pe an..fac 7000 de km pe luna..si am vazut multa prostie pe sosele...si crede-ma ca sunt documentat...
salutare multa bafta
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
MAi conteaza unde este inmatriculata masina?...poate e soferul din alt loc, decat cel al masinii....oricum..........sa mai zic, ca in aceeasi zi la ore diferite, 2 masini cu nr de BT circulau de-an b....lea pe artele rutiere din Piatra NEamt. Una dintre ele, a provocat un mic accident chiar intr-un sens giratoriu, neacordand prioritate celui din sens (conducea o femeie...).
CUm s-a zis mai sus...indiferent de zona in care locuim, si pe care o vizitam...legislatia rutiera e aceeasi, si se aplica peste tot.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
FAP .... arunca o privire pe 9gag si o sa iti dai seama "Forever Alone Party" ... daca intelegi ce vreau sa zic :P
E acelasi lucru cu o masinuta mica rosie condusa de o blonda cu bot de ratza si are numere "PUS" sau HOR ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment