Anu asta face Bucurestiu NATIONALA si la anu in Arges ( daca o sa mai aiba cine sa organizeze)
Propuneri In LoganClub Mioveni
Collapse
X
-
-
Baieti eu am venit cu o mica ideie cum ati dori sa fie tricourile si ce sa fie inscriptionat pe ele si ce culoare sa aibe tricourile....vreu idei si sugestiile vostre cat mai multeAttached FilessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Iar ca sapca asta mi se pare cea mai tare ......parerea meaAttached FilessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Inca o varianta si sper sa va placa si sigla....astept in continuare idei si sugesti din partea voastrasigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
pe alb cum arata sau alta culoare care doriti voi...Attached FilessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Originally posted by al!n View PostIn loc de Arges sa scrie Mioveni.
Si pe fata o portie de mici si 2 beri
Tricou personalizat special pentru Alin)Attached FilesLast edited by KaTaLyn; 17 April 2011, 15:22.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment