Tricoul verde inchis ar fi frumos si sapca aceea
Propuneri In LoganClub Mioveni
Collapse
X
-
Multumim pentru tricouri si culorile propuse de Madu, mie unul imi place culoarea si modelul acesta, voi ce ziceti ...e mai unicat pentru LCMAttached FilessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Alte culori la sepci...
@radionightg: nu te supara pe mine, dar am ramas uimit de postul tau de mai sus "facem si sepci". Eu unu nu te cunosc si presupun ca nici ceilalti colegi ai mei...Attached Files
Comment
-
De acord cu modelul si culoarea aleasa de KTL. Daca facem tricoul gri nu avem aceeasi culoare si pentru sapca. Cremul acesta cred ca ar fi ok... Stema o sa fie neagra......dar culoarea scrisului de pe tricou? Care o sa fie? O alta dilema Vot pentru "Crem" (Culoarea tricoului si a sepcii)Last edited by Marian Ionut; 17 January 2012, 08:44.
Comment
-
Boby exista si sapca gri...mai sunt poze si pe pagina anterioara.
Trebuie sa ne orientam la 3 culori(una primara si 2 secundare) in caz ca nu gasim una trebuie sa gasim din celelalte 2...
Comment
-
-
Ai dreptate Madule. Ar trebui sa ne hotaram si noi mai repede... Poate mergem la Brasov in martie la regionala... Sa aratam si noi ca un club, ''o echipa'' ... Haideti sa facem un 'clasament' cu voturile pentru culoarea alesa de fiecare, si sa ne hotaram pana duminica viitoare.Last edited by Marian Ionut; 20 January 2012, 05:46.
Comment
Comment