sau ce ati ales voi
Propuneri In LoganClub Mioveni
Collapse
X
-
-
-
mariuse, culoarea Royal blue e albastrul ala inchis de la folosit TMY si o au si cei din kronstadt si laur a citat postul lu sebi8ta in care ne spune'a ca sa ne orientam spre alta culoare in caz ca nu vrem sa avem ca ei(royal blue)...Nu stiu ce legatura tricoul de la postat tmy cu tricoul ala de l'am folosit eu ca monstra(culoare "sky")...
Cei de la bucuresti au culoarea "Sky".
Ps:nu ma lua pe mn cu expresii de genu ca nu ne tragem de sireturi, pt ca nu ma intimidezi, daca te interesa asa tare sa facem tricouri precum spui te zbateai putin mai mult...
Comment
-
asta e ok dupa mine...
tot cu un sondaj vedem cel mai bine care culoare e cea mai preferataAttached FilesOk, numele meu e Laur...
Comment
-
-
Originally posted by MaDu View Postmariuse, culoarea Royal blue e albastrul ala inchis de la folosit TMY si o au si cei din kronstadt si laur a citat postul lu sebi8ta in care ne spune'a ca sa ne orientam spre alta culoare in caz ca nu vrem sa avem ca ei(royal blue)...Nu stiu ce legatura tricoul de la postat tmy cu tricoul ala de l'am folosit eu ca monstra(culoare "sky")...
Cei de la bucuresti au culoarea "Sky".
Ps:nu ma lua pe mn cu expresii de genu ca nu ne tragem de sireturi, pt ca nu ma intimidezi, daca te interesa asa tare sa facem tricouri precum spui te zbateai putin mai mult...
P.S:Last edited by marius-MSY; 25 January 2012, 22:13.sigpic
Comment
Comment