Din ce am citit KaTaLyn a lansat ceva propuneri de votare a unor functii si ceva schimbari,iar TWeetY a propus sa se faca un topic unde lumea sa isi dea cu votul.Vad ca nimeni nu s-a incumetat,o fac eu si deoarece imi bag nasul aici imi rezerv si dreptul de a fi neutru(nu voi vota)
Lucrurile ar fi:schimbarea orei de intalnire de la Bemo,propunerea unui coorganizator si propunerea unui fortograf oficial al LCM.
Recomand ca fiecare sa posteze o singura data si de forma:
-...ora intalnire Bemo
-...coorganizator
-...fotograf oficial LCM
...pot fi aduse si eventuale motivatii dar sa fie concrete sa nu se ajunga la discutii
...sper ca TWeetY sa isi faca timp sa vegheze asupra topicului ca totul sa decurga normal si fara sa transformam topicul in altceva
P.S...parerea mea topicul sa fie deschis o saptamana cel mult,iar in acest timp sa se incerce o mediatizare(pe forum pe mess etc...)pentru a posta cat mai multa lume.
Sa auzim de bine...
Lucrurile ar fi:schimbarea orei de intalnire de la Bemo,propunerea unui coorganizator si propunerea unui fortograf oficial al LCM.
Recomand ca fiecare sa posteze o singura data si de forma:
-...ora intalnire Bemo
-...coorganizator
-...fotograf oficial LCM
...pot fi aduse si eventuale motivatii dar sa fie concrete sa nu se ajunga la discutii
...sper ca TWeetY sa isi faca timp sa vegheze asupra topicului ca totul sa decurga normal si fara sa transformam topicul in altceva
P.S...parerea mea topicul sa fie deschis o saptamana cel mult,iar in acest timp sa se incerce o mediatizare(pe forum pe mess etc...)pentru a posta cat mai multa lume.
Sa auzim de bine...
Comment