Baieti am promis ca vin la voi dar si sapt asta si urmatoarea pic sch2...La noi se lucreaza cam aiurea cate 2 zile schimbul..2 de I,2 de II si 2 de III apoi 2 libere...Naspa rau.Tinem legatura...
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Baieti nu mai faceti lista ca acuma merge pollul si votati acolo care vine duminica la intalnire, ok....
Viorel pe 12 mergem la Valcea, dar cred ca o sa mergem cat mai devreme, cam pe la 10 sa plecat din Mioveni ca sa nu ne apuce seara la intoarcere, in orice caz vorbim duminica la intalnire....
garib1973 te asteptam pe la noi, oricand poti tusigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
In legatura cu fluturasi, majoritatea nu prea au internet pe acasa si eu propun sa schimbam putin in continutul fluturasilor si sa introducem ceva de genul.....
Si pentru Duminica 12 octombrie o sa facem o lista aparte cu cei care merg la Valcea, iar ora plecari o s-o discutam duminica la intalnire....Attached FilesLast edited by KaTaLyn; 3 October 2008, 14:00.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
...poate asa ar merge(primu fluturas) nu stiu ziceti voi culori si aduc duminica niste coli facute ...Sau alte modele.
...Am mai pus vreo 10 fluturasi azi...Si doua smscu reclama de pe fluturasii lui KTL la 2 colegi (fosti)cu Logan,unu din Mioveni unu din Pitesti
...Cu presa inca nimic omu' e la o revista de cultura dar cunoaste multi si la cotidiene...A zis ca se documenteaza si vede ce ar mergeAttached Files
Comment
Comment