Zicea ceva YGI de o intalnire in seara asta sau nu am vazut eu bine? Dk se face ceva sa ma anuntati si pe mine si appo de steme le-au placut la colegii mei de la facultate. Multumiri lui DVL si YGI
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Scuze!...
Se pare ca nu pot veni diseara...Neste treburi(relaxante sper)
Maine nici atat(daca e ceva)probabil o sa stau ceva mai mult chiar peste program...Un fel de cod rosu(zic baietii)...Nici o legatura cu ce a aparut la tv
Vedeti ce faceti...Ce mai puneti la cale
P.S.Insa saptamana viitoare sigur am tot weekend-ul liber...
P.S.2:...cine stie poate apar diseara mai tarziu dar mie ca nu mai gasesc pe nimeni...daca stati vreo ora ...vad eu...Last edited by viorelu; 18 October 2008, 15:16.
Comment
-
AG-73-BAR bafta frate si ai grija de masina ca e pacat de ea
poate poti sa vi cu noi la bucuresti maine la 12.30 in peco petrom mioveni
Deci cine nu a fost la intalnire sa stiti ca maine 19-10-2008 la ora 12.30 ne intalnim in peco petrom v mioveni pentru a pleca la bucuresti
cine e intersat poate sa vina maine si ii gasim loc....In cazul in care nu are masinaLast edited by KaTaLyn; 27 October 2008, 22:17.cel mai simplu
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostSuna tentant
Bine ca nu am venit aseara...Ca am avut de anuntat telefonic in interval de o ora peste 20 de persoane in legatura cu serviciu,astazi sunt pe metereze(sper sa nu fie o zi atat de plina pe cat se anunta)da' asta e cand e de munca e ...
Drum bun la Bucuresti si mare grija pe traseu...Avand in vedere ultimele evenimente din saptamana patite de unii membrii(inclusiv eu)...
Bafta!
Comment
-
Comment
-
Cum adica , daca o sa fie...O faci tu daca nu va fi. Power club
Comment
Comment