If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Am votat pe ygi dar zice ca am votat si culmea acum am activat modemul asta de zapp e luat azi... Ce faze lume...
Ba-i lume astia sunt "tigani" cu concursul, am votat de pe 2 zapp-uri diferite(modem) si de pe al meu cu retea si la toate imi spune ca am votat
Ai zapp?Cand te reconectezi , inainte sa dai dial pune alt nume la username si iti schimba instant IP-u , pt ca cei de la Zapp alocheaza o metropola de IP-uri pe acel username care se schimba la nespe mii de reconectari. ;)
Da a ramasa in urma.......Se triseaza rau in concursul ala....Mai e un pik pana maine.....Poate are noroc.....Merita locul I......
Ba baietzi ati vazut ce scrie pe pozele primelor trei masini(printre care e si YGI).....Au fost eliminatzi din concurs......imi pare rau YGI.....
De cand fraudezi esti penalizati sau arestat.....Si mie imi pare rau ca nu a castigat YGI poate o fi si o mica nedreptate, dar lasa ca o sa mai apara si alte concursuri si o sa castigam atunci....
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
'neata!
Asta este cu YGI...Cam era de asteptat,dar daca asa se voteaza acolo...Insa nici cei care sunt acum in top nu sunt...Probabil o sa mai cada cate unii
Inca se voteaza cu duzina...Sa vedem astia care sunt acum in top(vor fi descalificati?) cresc la fel a noi
P.S. Se pare ca unii(din LCMioveni) inteleg gresit incercarea mea de a infiinta LCPitesti.
Vorbim Duminica...scuze de double post...
Viorel e incercarea ta si dreptul tau si al vostru cei din Pitesti sa infiintati Logan Club Pitesti si nu cred ca ar avea cineva de obiectat, asa ca multa bafta....
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment