If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
1. Viorelu (masina:nevasta+copil)
2. Alexutzu(momentan eu si femeia...Mai am locuri libere)
3. TWeetY (eu si un prieten, deci mai am locuri libere)
4.AIC(masina plina sper)
5...........
6............
7.............
8..............
Eu unul m-am gandit si cred ca ar fi mai frumos sa merem la Sibiu pe transfagarasan(dar sa nu fie inchis) e mai frumos peisajul pe traseul acesta si dupa aceea ne intoarcem pe partea cealalta pe valcea, nu de altceva dar sa nu dam de doua ori in radar in oricecaz o sa discutam la intalnirea de vineri.
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
KaTaLyn Duminică, 02 Noiembrie 2008
Traficul rutier pe Transfăgărăşan a fost închis ieri, urmând să fie reluat la începutul lunii iulie, anul viitor.
Blocarea accesului pe Transfăgărăşan a fost semnalizată cu indicatoare de circulaţie la intrarea pe DN 7 C din localitatea argeşeană Bascov, la Curtea de Argeş, Corbeni, Cabana Capra.
Traficul rutier în zonă se desfăşoară de la Curtea de Argeş până la Cabana Capra, iar dinspre Sibiu până la Balea Cascadă, cu restricţii temporare pe anumite portiuni. "
Deci pe Valcea...
Pai ar trebui ceva preliminar...O lista cu specificatii si cu rol de orientare sa vedem lumea hotarata.
Ia sa vedem:
Lista pentru plecarea la Sibiu(duminica ora 9.00)Peco Bascov.
4. Dutza( masina full ca de obicei..)
5...........
6............
7.............
8..............
Pai asa se zice ca a fost inchis dar noi am facut o excursie duminica asta 16.11.2008 si nu era pic de zapada iar drumul era uscat (vezi pozele de pe thredu cu intanirile noastre)
Noi o sa va asteptam dupa cum am stabilit in parcarea magazinului XXL Penny Market (pe dreapta la intrare in Sibiu), la ora 12 eu o sa fiu acolo. Sper sa veniti in numar cat mai mare .... Va asteptam !!!
Ma baieti ce ati facut l-ati scos pe AIC de pe lista....???
Pai ar trebui ceva preliminar...O lista cu specificatii si cu rol de orientare sa vedem lumea hotarata.
Ia sa vedem:
Lista pentru plecarea la Sibiu(duminica ora 9.00)Peco Bascov.
4. Dutza( masina full ca de obicei..)
5. AIC(masina plina sper)
6............
7.............
8..............
Nu v-as recomanda sa veniti pe Transfagarasan, pentru ca din Sibiu se vede multa zapada pe muntii Fagarasului, a nins luni, inclusiv la Balea, asa ca nu se poate circula si riscati sa va intoarceti. Sfatul meu este sa folositi Valea Oltului.
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment