Poi si cine mai vine la intalnire ca din cate vad nu vine nimeni azi la intalnire ???
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu cand vorbesc si vreau sa facem o intalnire vorbesc serios si in acelas timp sunt si prezent chiar daca nu este nimenea si nu cred ca vam trimis mesaje degeaba, asa la baza sa fac misto de voi si chiar daca nu era nimeni eram eu acolo si va asteptam...
BIK nu cred ca faceai drumul degeaba noi am stat acolo cam o ora ....
Bosketel ne-am intalnit acolo dar de daca te iei dupa alta lume....
....si ce am discutat mai nimic important ne-am strins si noi la un pahar de vorba si ceata multa, de daca am fost cativa.Last edited by KaTaLyn; 2 December 2008, 13:58.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Scopul intalniri?...Pai stai sa-ti explic ca vad ca nu prea intelegi si am mai citat si in postul anterior: un pahar de vorba, un suc, o bere, o cafea, discuti normale ca doar era 1 decembrie si ma gandisem ca va-ti plictisit pe acasa....Sper ca ai intelessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment