Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am inteles...Deci nu era nimic important de discutat cum crezusem initial...
    Faza e ca cu o zi inainte ne intalnisem pentru o vorba, un suc etc...Si probabil d'aia a fost prezenta scazuta...Ca la astia la vot

Comment

• Da aici ii dau perfecta dreptate lui Tweety ca noi ne-am intalnit cu o zii inainte si am avut o prezenta mai mare decat astia la vot

Comment

• Prezenta buna de tot...Pentru ca aia era ziua si ora de intalnire a loganistilor din Mioveni...Restul sunt exceptii

Comment

• Prezenta buna doar am avut omu surpriza

Comment

• KaTaLyn pai dc o bere ?? Nu erati cu masina majoritatea ? ) voiati sa ramaneti faca carnet ??

P.S. Maine dau teza la romana .... tineti-mi pumnii ;)

Comment

• treci si invata
              ...Succes maine , za vedem ce nota primesti !!
              Last edited by Guest; 2 December 2008, 20:34.

Comment

• Ms ;) sper sa iau nota mare ;) daca iau peste 8:30 imi da careva masina o tura prin parcare ca bemo sau pe undeva ? )
                Last edited by NPoWer; 2 December 2008, 19:50.

Comment

• Numai daca ne dai bicicleta...KTL ca si organizator o sa se ocupe de tine.
                  Succes maine

Comment

• Ms ;) .... Deci daca o sa vin cu bicicleta o sa imi dati masina ) ;) pai mie imi convine .... Si masina nu va faceti probleme ca stiu sa o cunduc ....... Cat nu am condus eu DCI-u lu tata ;)

Comment

• Fugi si mai repeta acum...Lasa forumul

Comment

• profu de civica mi-a zis sa nu mai reped acu seara ca mai rau ma incurc ........ A zis sa ne relaxam ...... Adica eu acu mai trec pe la PC cand e publicitate ;) .... Oricum o sa ma culd devreme ;) ) pe la 9-10 ;)

Comment

• Sa ai bafta si sa iei peste 5 mai bn nu te mai gandi la nota mare ca nu te incalzeste cu nimik

Comment

• sa iau nota mare ;) ma incalzeste ca imi da unu din voi masina ) ;).... Si nu patesc nimic de la parinti ;)

Comment

• KTL e organizator si el te poate ajuta

Comment

• Originally posted by NPoWer View Post
                                sa iau nota mare ;) ma incalzeste ca imi da unu din voi masina ) ;).... Si nu patesc nimic de la parinti ;)
                                sa nu te demoralizam ..Da : sa nu zic nota 11 , dar macar 10,50 tot trebuie sa iei !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google