If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
bravo baieti. a fost super azi.bucurestiu' ..nota 10. mioveniu la fel. pentru pitesti 9 ca au fost cam putini.
tot respectu' pentru fane.azi m-a uimit cel mai mult de cand il cunosc. stiam de ce il propun co-organizator. are votu' meu ,a lu' alex si a lu' mau.
daca ar fi toate intalnirile asa..
deci din ce vad eu cam toata lumea a votat ..fane sa fie co-organizator da?ca sa dam vestea la mai marii forumului sa-si poata omu' intra in drepturi...bine asta daca el vrea sa fie co-organizator
Salut baieti!!!Am intrat pe Nationale,am postat niste poze acolo cu restaurantul de la Bemo!!!Am vazut ca pe liste nu sunt toti trecuti,vorbesc de Mioveni...Sa va inscrieti si voi pentru ca or sa mearga sa vorbeasca la restaurant si trebuie sa stim in mare cate persoane am fi!!!Asta nu urgent,dar va mai treceti si voi pe liste!!!Multumesc anticipat!!!
Super intalnire baieti si ff frumos, imi pare rau ca nu am putut sta pentru ca intervenise ceva urgent si imi cer mii de scuze in primul rand membrilor LC Bucuresti si tuturor celor care au fost prezenti la intalnirea de ieri si sper ca la regionala sa ne strangem foarte foarte multi....respectele mele tuturor
Pai bine ar fi sa faci cate un topic cu vot pentru fiecare din problemele astea, valabil o saptamana si drept de vot numai celor din Mioveni eventual Pitesti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment