Originally posted by Ionut TWY
View Post
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Maniak18 View PostDa chiar vreau si eu un stiker sa imi pun si vreau si sticker din ala la numar ca am vazut ca e misto rauLast edited by Al3x; 30 April 2008, 17:20.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by Ionut TWY View PostSunt misto alea de nr?
Aveti careva poze?
Merci...Attached FilessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Bine ai intrat:P
Originally posted by Maniak18 View PostIntru si eu in Logan Club Mioveni sunt din Pitesti dar banuiesc ca nu conteazaLast edited by Al3x; 30 April 2008, 17:14.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Originally posted by Ionut TWY View PostAha...
Merci Catalin...parerea mea ca nu sunt foarte exceptionale...Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Oki cand e intrunirea Duminica la Bemo nu sau cum ?? Parca asa mi-a zis Ionut ? Si cat ma costa stickerul si manopera ca eu nu cred ca reusesc sa il pun bine
Bine v-am gasit si eu ma bucur ca am si eu cu cine sa ma consult in anumite privinte legate de masina banuiesc ca nu sunt singur din club care are laureate 1.4 MPI
P.S.:
Sorry m-am grabit si nu am vazut ca mi-ati scris ok duminica ne vedem la Bemo in parcare.
La suporti de numar nu din astea erau unele mai misto dar lasa ca gasesc eu ce sa pun mai interesant poate negru arata mai bineLast edited by Al3x; 30 April 2008, 17:15.
Comment
-
-
Originally posted by Maniak18 View PostOki cand e intrunirea Duminica la Bemo nu sau cum ?? Parca asha mi-a zis Ionut ? Si cat ma costa stickerul si manopera ca eu nu cred ca reusesc sa il pun bine
Bine v-am gasit si eu ma bucur ca am si eu cu cine sa ma consult in anumite privinte legate de masina banuiesc ca nu sunt singur din club care are laureate 1.4 MPI
P.S.:
Sorry m-am grabit si nu am vazut ca mi-ati scris oki duminica ne vedem la Bemo in parcare.
La suporti de numar nu din astea erau unele mai misto dar lasa ca gasesc eu ce sa pun mai interesant poate negru arata mai bine
Stikerul te costa 8 roni si montatul cadou de Paste:P
mariusql:eu deja am dat o gramada de MASS-uri m-am saturat cine vrea vine cine nu sa stea acasa, nu stau sa ma rog de nimeni..Last edited by Al3x; 15 April 2008, 21:41.
Comment
Comment