Originally posted by Ionutz AIC
View Post
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Traiasca organizatorul!!! Si sa aibe grija de noi..;)...duminica la ce ora?sigpic kata_ionutz@yahoo.com
Comment
-
-
Originally posted by ABY View PostBaietii d la Craiova nu pot veni ....deci ramane pt noi sa ne intalnim sa mai discutam despre alte intalniri ...:|Last edited by Al3x; 30 April 2008, 17:01.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by KaTaLyn View Postasta e ABY daca nu pot sa vina nu pot, poate eugenio sau boaba veneau dar nici ei nu se risca sa vina ca 2 nebuni poate daca erau mai multi se indemnau, iar ptr ei 2 am toata stima si respectul, dar ptr ceilalti nu am cuvinte, asta e ....poate pe viitor....Last edited by Al3x; 30 April 2008, 17:01.
Comment
-
Banuiesc ca chiar daca ploua se tine intrunirea nu ? Sper mi-am pus ploape si stripping prestige ieri loganul meu incepe sa prinda si el forme de design )
Comment
-
In orice club e binevenit oricine, deci are voie sa vina si sa parcheze unde vrea el.
Daca nu il lasati sa vina, o sa fiu nevoit sa iau masuri...
Comment
Comment