a fost frumos azi,pacat ca a lipsit boshorogu,caci reni au fost prezenti
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by KaTaLyn View PostFrumoasa intalnire si frumos peisaj de iarna, sper ca de acum incolo sa ne intalnim cati mai multi membri si sa lasam acele intrigi de pe forum, si sa facem tot posibilul sa venim cu toti la intalnire sa discutam tot ce ne doare , nu pe forum....am fost onorat sa-i revad pe ABY si LCA si sper sa mai treaca pe la noi daca timpul le permite.....la fel si celorlalti membrii....
Cateva poze de la intalnirea de astazi.....
Comment
-
Laur cadourile le-am carat pana la jumatea drumului...apoi ne-au lasat shalele) nu le-am mai putut duce.Le-am luat inapoi cand ne-am intors si le-am bagat pe cosuri la case...si geamuri la baie) Ce ne-am chinuit cu niste roti de iarna k nu intrau pe geamu de la baie...a trebuit sa darmam zidu omului,dar facem orice numai sa fie omu multumit k si-a primit cadou.
Comment
-
-
Sambata ora 19:00 in parcare la bemo...echipati pregatiti pentru Predeal
In jurul orei 19:30 sa plecam....
Comment
-
HAI SA FACEM O LISTA CU CINE MERGE LA BRASVOV SAMBATA......PLECARE DE LA BEMO LA 19-30
1.Cozman
2.Rashella
3.
4.
2.Rashella
3.Motanu (VMR)
4.