KTL-ule unde e ce mi-ai promis?? ..... astept
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SI eu tot cu Arges am vrut.Facem un mare de vro 6-7m cu arges.Apoi putem sa ne facem si noi cu mioveni unu mai mic,lafel si cei din pitesti.
Comment
-
Frumoasa stema restilizata, deasemenea si benaru si ramane asa cum e ....multumim lui Alin si Marius pentru efortul depus
Cozmin si Alex aveti rabdare ca nu am dat de cine trebuie ca sa pot sa fac ceea ce vam promissigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Atunci ramane sa vorbim si cu cei din pitesti de baner miercuri la 20 la stadion,sa vedem ce zic si ei apoi sa ne apucam de treaba.Last edited by al!n; 1 February 2010, 13:19.
Comment
-
Originally posted by alexutzu View Postbun pai daca voi vreti mioveni atunci fiecare isi face pe alea lui....alin a zis bine cu arges...pt ca noi vrem sa fim o comunitate unita....si clubu cand va fi legal se vroia arges....e decizia voastra...va asteptam miercuri la intalnire sa discutamNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
-
Originally posted by alexutzu1 View PostChiar tare..... vreau si yo sigla(luna asta sau cel tarziu luna viitoare sper sa vin cu masina mea proprie si personala la intalniri ;) )...
Super tari ideile....o sa particip si yo daca am posibilatatea...
Salutari tuturor!!!
Comment
Comment