Si cati o sa ne strangem iarasi 2 -3 golani, imi pare rau sa spun ca era mai frumos inainte dar nici acuma nu e tarziu, pregatirile de regionala cu cine le facem 2,3 golani impreuna cu primarul si golani LCPitesti, iar la regionala o sa vedem o gramada de fete noi care nu le-am mai vazut demult.....am eu impresia sau unora le e rusine ca sunt membri LCMioveni, prieteni unora dintre voi nu va intrebat, dar ce faceti voi acolo, vi sa da bani, castigati ceva???....daca nu atunci de ce te mai duci acolo, nu vezi ca e o pierdere de vreme, mai ales daca nu te alegi cu nimica, la ce te mai duci ......si eu unul am primit o intrebare care ma lasat cu gura cascata....sunteti vreo secta???...in momentul acela vroiam sa-i bag pumnul pe gura si m-am abtinut si i-am explicat cu frumosu ca noi suntem un grup de prieteni, mari admiratori de loganuri, care discutam nu numai legat de masini, ci orice ne vine prin cap, mai facem o gluma o caterinca un gratar, mai facem cate o deplasare prin tara(ceea ce nu sa mai intamplat de mult) sa vizitam alti prieteni de-ai nostri mari admiratori de Golanurii.....si el ce mi-a zis ca e o pierdere de timp .....iar eu i-am rasp: vin si ma intalnesc de drag si de placere pentru ca imi placea cea ce fac .....cu parere de rau va spun celor care nu au placere si cred ca e o pierdere de timp, stati akasa fratilor chiar imi pare foarte rau ca spun asta, dar asta e realitatea......
Duminica 02.01.2011 Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 17:00 , Bemo ....
1.Marius
2.Katalyn
3..........
Duminica 02.01.2011 Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 17:00 , Bemo ....
1.Marius
2.Katalyn
3..........
Comment