Cred ca de grila asta vorbeste Cypi nu?
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
domnule organizator de intilniri Al3x, odata cu aceasta functie de organizator trebuie sa si faci curatenie pe acest thread.
gen posturile 555 si 556, mIRC si postare consecutiva. a nu se confunda limbajul mIRC si postarile consecutive cu yahoo messenger.
548 si 549, limbaj mIRC
n-am citit decit aceasta pagina. nu trebuie sa iei la citit tot ce sa postat in urma...
edit si corectezi, chiar poti apostrofa pe respectivul user. daca iti comenteaza, spune-mi si il iau eu cu vorba buna
daca nu sti cum sau ai dificultati, ma gasesti in PM sau crististreulea pe YMLast edited by crististreulea; 30 April 2008, 13:56.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Ionut TWY View PostMa lamuriti si pe mine cu ceva?
Ne intalnim Duminica la Bemo cu aia de la Brasov?
Duminica asta e 4 mai...vin aia sau ne intalnim sa vorbim daca vin?
Nu inteleg ABY...
Comment
-
deci duminica nu vin cei de la brasov se intalnesc ei acolo la ei sa stabileasca o data cand sa vina ei la mioveni e ok eu ca data trecuta o sa fiu prezentLast edited by Al3x; 30 April 2008, 20:37.
Comment
-
Salutare tocmai am venit de la pitesti unde mi-am petrecut pastele
si vroiam sa intreb logan club pitesti nu este ?
ca am vazut ieri un logan rosu(kissfm) prin centru pitesti AG-08-FXU cu abtibildu logan club pe parbriz si vroiam sa`l salutLast edited by Al3x; 30 April 2008, 20:38.sigpic
Comment
-
Nu exista Logan Club Pitesti....decat Mioveni ...si acel logan da e din club...Last edited by crististreulea; 30 April 2008, 23:08.
Comment
-
Originally posted by Al3x View PostCred ca de grila asta vorbeste Cypi nu?Last edited by Al3x; 30 April 2008, 22:39.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Originally posted by laur_cos View PostCred ca trebuie sa-i facem cinste lui Al3x, ca a stat azi toata ziua sa modifice greselile noastre. Multumim Al3x.
Am inteles faza cu Brasovul numai ca ma dusese ABy in ceata...
Deci Duminica o sa fim doar noi...cat mai multi sper pentru ca urmeaza surpriza...
Comment
Comment