pon, te-au cam orbit putin blitzurile mele ) vedeam tot ce era la tine in masina
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by marius-MSY View Postvezi daca nu ai stat pana la final ;)Last edited by solano; 14 March 2011, 13:40.
Comment
-
Originally posted by marius-MSY View Poststai ma inistit ca n a zis nimeni de motorul tau )
-solano-pe mine nu ma priveste ce e intre tine si ''prietenii'' tai dar sa stii ca barfe si alte astea au fost si vor fii mereu unde te-ai duce
la noi e asa: ne strangem si incepem sa facem misto unii de altii. parerea mea e ca nu e frumos, acu ramane la lalegerea fiecaruia.
baftaa
Comment
-
Problema e ca nu se face misto pe fata, ar fi alta treaba.In fata e pupincurism si apoi subiect de barfa pentru urmatoarele 3zile.
Comment
-
corect alin, asa e.. astia sunt oamenii, n_ai ce face, dar cu toate astea, ar fi nasol daca nu ar barfii nimeni, ca ar devenii monotonie )))))
Comment
-
Originally posted by AG-86-TMY View Postponule sa vi sa ii punem o folie sa nu te mai orbeasca blitzurile lui kozimnel...iei u folia si omologare iti dau eu....
ar venii cam 80 lei folia + omologarea de la tine care costa...?
Comment
Comment