Stiu ca stickerele erau la pretul de 6ron. Nu iti promit ca iti trimit si stickere, asta depinzand si de Supercar. Dar in principiu daca mai are, iti trimit. ;)
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Antonyo22 View PostO sa vin si eu p`acolo..cu prietenul meu JBL.. Sa va admir si eu masiniile..asta daca ma primiti...si nu va deranjez cu ceva...vin cu cutiutza mea de chibrituri..Multa bafta si la catzi mai multzi membrii!!!Last edited by Al3x; 30 April 2008, 22:56.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by silviu_79 View Posteee, frumos ce faceti voi aici, abia acum am vazut topicul asta.
cand e urmatoarea intalnire ca vin si eu. sunt din pitesti. duminica asta e vreo intalnire?
eventual un pm ca sa nu aflu iar prea tarziu.Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:28.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by Antonyo22Pai...ramane stabilit sigur sau...ca Sooky mi-a zis ca nu mai are loc intalnirea...si ca veniti voi la noi aici in Pitesti..in parcarea de la Finante...deci..cum aramane?sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Duminica va avea loc intalnirea la ora 18:00 la Casa de Cultura Mioveni (fara liniute si alte alea ca suntem in centru orasului), si vom pleca la ora 19:00 sa ne intalnim cu cei din Pitesti in parcarea de la Finante....care crede ca nu e bine fusul orar sa ma corecteze...ok..sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
bine Alex....atunci tot acolo o sa ramana stabilita intalnirea noastra,adica, Duminica 3.02.2008 la ora 18:00 ne intalnim la uzina la poarta 3, iar la 19:00 plecam la pitesti sa ne intalnim cu cei de acolo in parcarea de la finante...sper ca acuma e bine si ca o sa puteti sa veniti...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment