If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Duminica 31.07.2011 Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", ora 20:00 , Bemo ...
1.Katalyn
2.Widu
Cam pustiu pe la LCM, toata lumea e in vacanta pe la munte pe la mare
Eu unul sunt de luni pana sambata in Pitesti si mi-ar fi placut sa vin si la intalnirile voastre .. din pacate voi aveti duminica .. dar poate odata o sa va vizitez .. multa bafta !
KaTaLyn am fost si acum 2 duminici si nu era nimeni..am venit cam degeaba atunci si nu vin chiar de aproape,si de aia am asteptat sa vad daca vine cineva...
KaTaLyn eu zic luna asta sa ii iertam ca e lumea in concediu ca mai e plecata la mare la munte etc dar vedem de luna viitoare cum ramane cu LOGAN CLUB MIOVENI.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment