Cand o sa stabilim va anuntam ca nu se muta mioveniul.stim unde va gasim si avem pe cine anunta.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
66CYP sa nu iti mai parchezi masina pe spatiul verde ca poate te trezesti cu vreo amenta de la comunitara ) acolo la facultate ! )
Comment
-
Originally posted by Maniak18 View Post66CYP sa nu iti mai parchezi masina pe spatiul verde ca poate te trezesti cu vreo amenta de la comunitara ) acolo la facultate ! )Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
-
) nu sunt spion mey dar eu pe acolo merg zilnic de mai multe ori ca pe acolo stau te-am clacsonat ca aveai o usa deschisa larg dar nimic ! N-are nimic consider ca nu ai auzit
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Maniak18 View PostDar nu m-am suparat am spus in gluma
Apropo in ce ,,zona" stai ca eu stau in Popa-sapca poate suntem vecini si eu nu stiu cu toate ca sunt sigur ca am vazut ROC pe undeva. Lasa si tu un ID de mess.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Originally posted by Ionut TWY View PostPai asa mi se pare cel mai corect...daca vor si altii sa vina e ok, daca nu chiar nu e nici o tragedie...
Hai Mioveniu!Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
) pey cand am venit eu nu ai venit tu si cand ai venit tu nu am venit eu nu am putut sa ajung am fost plecat si nu am avut cum sa ajung data viitoare vin
Comment
-
Originally posted by Razvan_DUB View PostMa primiti si pe mine in club?
era sa uit, duminica nu vin ca am unele probleme, dar ma descurc cu organizatorul sa nu ma treaca nemotivat
Comment
Comment