Frumoasa adunare, frumoasa intalnire si ce nas da sa fie mereu asa, si cred ca si voua va placut si haideti sa schimbam oleaca aerul la LC Mioveni ca se poate si mai bine.....in legatura cu ala micu va dat ieri un exemplu tuturor chiar si mie, chiar daca a avut o problema de familie foarte naspa ( cea ce poate ca nu trebuia sa mai vina la intalnire si sa-si rezolve problema mai intai, eu unul il inteleg pentru ca stiu cum este) a avut respectul fata de membri LCM sa dea 10-15min pe la intalnire sa ne salute si dupa aceea sa-si vada de problema lui, poate ca alti nu ar fi facut asa ceva....
Pentru cei care pe viitor, domne fereste o sa aveti mici sau mari neplaceri in fam sau probleme mai mari,(eu unul ii inteleg pe acestia,..... dar nu ii inteleg pe cei care la ora intalniri misuna prin mioveni, dar nu vor sa vina pana la bemo sa ne salute doar din respec), prima data rezolvatile pe ele si dupa aceea ganditi-va la LCMioveni .....
.....iar daca vad ca va mai certati STERGEM TOT.....
Pentru cei care pe viitor, domne fereste o sa aveti mici sau mari neplaceri in fam sau probleme mai mari,(eu unul ii inteleg pe acestia,..... dar nu ii inteleg pe cei care la ora intalniri misuna prin mioveni, dar nu vor sa vina pana la bemo sa ne salute doar din respec), prima data rezolvatile pe ele si dupa aceea ganditi-va la LCMioveni .....
.....iar daca vad ca va mai certati STERGEM TOT.....
Comment