Poate venim sambata viitoare la voi, s-a discutat in mare la noi la intalnire
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
logan 1,4 mpi-pitesti
Salutare! Sper ca am postat unde trebuie..Daca se poate pentru inceput, as vrea sa particip si eu la intalnirile voastre,de preferat cele din pitesti sau mioveni deocamdata,dar nu stiu inca cu cine tre sa iau legatura..Poate ma ajutati si pe mine adi-pitesti ,logan 1,4 mpi, gri platine, merci
Comment
-
Originally posted by felixb View PostPoate venim sambata viitoare la voi, s-a discutat in mare la noi la intalnireLast edited by laur_cos; 31 May 2008, 23:01.
Comment
-
Originally posted by aditaif View PostSalutare! Sper ca am postat unde trebuie..Daca se poate pentru inceput, as vrea sa particip si eu la intalnirile voastre,de preferat cele din pitesti sau mioveni deocamdata,dar nu stiu inca cu cine tre sa iau legatura..Poate ma ajutati si pe mine adi-pitesti ,logan 1,4 mpi, gri platine, merci
Comment
-
-
Originally posted by ABY View PostIn seara asta revin si eu ....Scuza-ti-mi absenta , eu zic o chestie clara ....Alex maine la ora 3 la Bemo, TWY in seara asta poate beau si eu cu voi .. ...Si KTeL vrei box..Deci in seara asta sa bem cat ne tine burta si capu' ..Salutarile mele pentru GOLANI
Am baut cu maniak si cu bazz...
Suntem cam daramati acum...
Comment
-
Comment