Aoleu, "deseara" de unde ai mai scos si cuvantul asta. Tu n-ai voie sa gresesti, si cum te prind cum iti fac observatie
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ahaaaa deci acuma merem la bazin daca s-a deschis lasam golanurile in parcare si merem dupe fetitze
Comment
-
Maniak cu gandul la fetitze ...De acuma in colo o sa vi la intalnire LCM direct in bazin si o sa discutam despre fetitze si lasam golanurile la o parte...cred ca o sa se inteleaga fetitzele cu golani nostri...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
PAZEA CA VENIM...SAMBATA VENIM PE LA VOI e vorba sa plecam pe la 11 din bucuresti
Comment
-
Eu unul, parerea mea, mi-ar place sa asteptam pe baieti la Uzina vizavi de poarta 3 unde ne intalneam noi la inceput, dar mie tare teama ca o sa avem tangente cu cei de la paza si mai ales ca iau schimbat nu mai sunt cei de la Cobra ci uni SSI, si iar o sa mil intrebe pe ABY cate carte are el, dar se face el mare (cum a fost la ultima intalnire acolo) ....Iar a doua varianta ar fi Bemo unde ne intalnim noi de obicei...Oricum astept si parerile voastre.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment