Originally posted by TWeetY
View Post
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aby stateai bine rezemat de masina?
pe cine ma bazez si eu sa ma anunte cand intoarceti vizita la bucuresti? Cu brasovul nu cred ca o sa am sanse sa merg.
zi regele soselelor poate fac cei de la protv un reportaj proaspat cu tine la o ''ata''sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Foarte rau ai facut TWeetY,era tare sigla de renault...
Comment
-
Pai sa o facem atunci la bucuresti cu totul.Noi venim la voi duminica dimineata si apoi mergem la capitala si le facem acolo.Noi plecam pe dn1 inapoi si voi pe a1.Daca stabiliti asa eu sigur merg cu voi la bucale pe 13 de la pitestisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Mioveniul???Hai sa facem o ghidusie:
stabiliti si voi returul la bucuresti pe data de 13 iulie si venim si noi din brasov direct in bucuresti?
astfel va intoarcem voua vizita si bucurestiul ramane dator cu o vizita sub tampa :P.Ce ziceti?sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View PostAby stateai bine rezemat de masina?
pe cine ma bazez si eu sa ma anunte cand intoarceti vizita la bucuresti? Cu brasovul nu cred ca o sa am sanse sa merg.
zi regele soselelor poate fac cei de la protv un reportaj proaspat cu tine la o ''ata''
Comment
Comment