Nota 10 pentru Al3x si daca mai are cineva poze de la intalnirile care lipsesc ar face un bine sa le puna pe forum.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare tuturor ,marfa rau pozele de la intalniri ,mai ales :
-prima- cu masina aia gri frumoasa, din stanga (KTL)
-a V-a- cand apare un logan rosu (TWY)
-a XI-a -unde se vede pentru prima data modificarea cu evacuarea dubla la un logan verde cameleon (ABY)
-a XV-a -cand sa strans toata "Mafia" (AG+B)
-ultima- ca se vede alt logan frumos ,prima din fata (cumva Maniak18 cu sorturi alb-albastru? Sau nenea pozaru ?)MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Originally posted by fica View PostSalutare tuturor ,marfa rau pozele de la intalniri ,mai ales :
-prima- cu masina aia gri frumoasa, din stanga (KTL)
-a V-a- cand apare un logan rosu (TWY)
-a XI-a -unde se vede pentru prima data modificarea cu evacuarea dubla la un logan verde cameleon (ABY)
-a XV-a -cand sa strans toata "Mafia" (AG+B)
-ultima- ca se vede alt logan frumos ,prima din fata (cumva Maniak18 cu sorturi alb-albastru? Sau nenea pozaru ?)
Comment
-
Originally posted by PAULIC View PostSalutari de la bucuresti. Frumoase intilniri si la voi. Succese in continuare. Eu deocamdata ma antrenez la table,ca nu vreau sa fac flotari ca alti.
Comment
-
Salutare la toata lumea
@Tweety :
- ale noastre parca ar fii OZN-uri de pe alta planeta , eu stiu ca masina mea sa nascut la voi si sunt mandru de asta (si de voi toti)
- care filmulete ,alea cu Silvester si cu tine in cusca ?
@Paulic : ti-ar prinde bine sa pierzi in continu la table Piedone !!!
@Baz :
- eu vad ca ai Logan 4x4 in avatar ,si l-am vazut si live
- marfa ,ceva deosebit
Nu cred ca conteaza cu ce venim la intalnirii , atata timp cat prezenta persoanei face un ambient placut si avem aceiasi pasiune si placere, fata de Dacia Logan. (parerea mea)MotorSport pentru 402ml.
Comment
Comment