Buna dimineata mioveni !
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Iti multumesc pt ca te-ai gandit la mine , dar maine sunt pe alte meleaguri . Sper sa reusesc saptamana cealalta sa trec pe la voi la mioveni ( acum am invatat drumul pe la cimitir ) :P si sa iau ceva folie . Am vazut ca mi-ar sta bine cu folie pe masina si cu autocolante de-alea. Ati facut ce ati facut si m-ati imbolnavit si pe mine cu masina asta . Tot atunci sunt hotarat sa intru putin in ea ca a inceput sa cada anumite chestii . Si e noua .
Comment
-
Multumim pentru aprecieri @TWeetY. Va asteptam, cat mai curand, pe toti la Polivalenta. Mai ales ca sunt unii ce regreta ca nu au putut ajunge la voi.
Comment
-
Nu mai am cum sa ajung la intalnire astazi ca am facut accident !
Comment
-
PE DATA DE 13.07.2008 SUNTEM LA VOI.SPER CA NE PRIMITI.NOI O SA PLECAM LA ORA 10:00 DIN BRASOV .Sa ne spuneti cu ce sa venim dupa noi daca e nevoie de ceva.Mai este un pic si ne revedem,dupa care o sa stabilim o data cand mergem cu totii la Bucuresti,ce ziceti?Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Mai nou astia de la Dacia au scos noul LOGAN cu 2 motoareAttached Files
Comment
Comment