gata si intalnirea pe ziua de azi
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare, dabia aseara mi-am dat seama sa caut pe aci poate gasesc vreun LoganClub in apropiere de Pitesti, si lam si gasit. FXU de ce nu e pe aici pe forum ca e prezent in fiecare duminica la Finante? A fost mijto mijto aseara la Bradu ;)Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:39.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Folie vs. Ionizare
Originally posted by ionut.Delta View PostAm si eu o intrebare:cum este mai avantajos(nu ma refer doar la pret) sa ionizez geamurile sau sa pun folie?
Stie cineva ceva concret?
Merci
Concluzia este ca e mai buna folia si daca vrei te ajut cu un numar de telefon sa iti pui folieLast edited by Al3x; 30 April 2008, 21:41.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
-
Panoramic vine pe eroilor de la muzeu judetean mai sus 300m.Nu le pun ei.Eu am folie pusa de un prieten acum ceva veme si sa mai zgariat pe la colturi dar pot spune ca au iesit nr 1 atunci(le am de 8 luni)si acum vreau sa le dau jos si sa pun altele la un alt prieten care sa specializat in pus folie si ia in jur de 70ron.Eu zic ca merita.
Comment
Comment