Originally posted by laur_cos
View Post
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
omologata sau Neomologata???
Originally posted by ABY View PostSalut...eu zic k nu e mult,pentru k LLumar-ul este singura firma de folie care omologheaza si are reprezentanta in Pitesti,iar folia 3M este omologata atunci knd este pusa de o firma cu liceenta in aplicarea de autocolante sau folie.....(km acelas lucru la bani)..sincer sa fiu merita banii....si porcaria aia de folie la 1 mil, 6 m nu e omologata de RAR...garantez chestia asta...pana la urma..ilegal sau legal ...tot mai frumos e cu folie.Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:48.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Scrie clar ca omologarea se da doar in cazul in care folia este montata intr-o unitate autorizataPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ABY.fratele meu dau pariu cu tine.pui tu masina ta eu pe a mea si iti demonstrez ca foliile alea la un 100 ron sunt omologate rar.
am de la rar copie dupa licenta oferita de catre rar firmei sa vanda folia si un alt certificat de conformitate(pe langa cel care mi la dat firma la folie). dar in ele spune clar ca nu am voie sa le aplic pe geamurile din fata.Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:49.
Comment
-
Bai golanilor vad ca va cam faceti de cap pe aici si a inceput sa-mi placase vede ca nu am mai intrat....alex .....propunem organizator de intalniri....mmmm m-ar tenta si pe mine dar las la aprecierea vostra .........urez bun venit si bine vam gasit, noilor membrii care au intrat in LoganClub Mioveni: dani, ionut si CIP...bafta...Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:50.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Comment
-
Originally posted by danni View PostABY.fratele meu dau pariu cu tine.pui tu masina ta ei eu pe a mea si iti demonstrez ca folile alea la un 100 ron sunt omologate rar.
am de la rar copie dupa licenta oferita de catre rar firmei sa vanda folia si un alt certificat de conformitate(pe langa cel care mi la dat firma la folie). dar in ele spune clar ca nu am voie sa le aplic pe geamurile din fata.Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:52.
Comment
-
Originally posted by KaTaLyn View Post....alex .....propunem organizator de intalniri....mmmm mar tenta si pe mine dar las la aprecierea vostra .........Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:52.
Comment
-
Gata si intalnirea pe ziua de azi am facut poze la toti membrii Logan Club MIOVENIAttached Files- Imag021.jpg (359.2 KB, 59 views)
- Imag037.jpg (306.7 KB, 51 views)
- Imag019.jpg (367.5 KB, 56 views)
- Imag039.jpg (327.2 KB, 45 views)
- Imag026.jpg (353.1 KB, 72 views)
- Imag028.jpg (373.4 KB, 63 views)
- Imag010.jpg (379.1 KB, 63 views)
- Imag011.jpg (373.9 KB, 64 views)
- Imag020.jpg (364.5 KB, 49 views)
- Imag038.jpg (356.3 KB, 36 views)
Comment
Comment