vor aveti organizator ? propuneti si voi pe unu
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
puneti si voi poze si filmari de aseara ca eu nu am apucat sa fac decat cateva ca am plecat cu telefonu descarcat(
Comment
-
Originally posted by Antonyo22 View PostFilmari si poze de la Micesti...ash vrea sa vad si eu...oricum a fost bestial aseara!!!Tico Rullz!!!! )Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:32.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postvor aveti organizator ? propuneti si voi pe unusigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
ma bucur ca am mai facut rost de cateva filmulete asta cu ajutorul lui Alex....au fost cativa baieti care au avut telefoanele incarcate la maxim si le multumesc foarte mult...sper sa va placa........No coment filmuletele...Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:33.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
O intalnire mica azi ca e vremea urata ne intalnim si mai pe seara mai multi;)
Comment
-
2 filmuletze de la prima intalnire
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Comment
-
Comment