If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
uau..:)...o sa ramanem fara tine..de fiecare data cand se discuta ceva si se propune cate ceva..trebuie sa se gaseasca cate unul sa zica...''daca se face nu stiu ce..eu nu mai vin''..faceti ce vreti fratilor..noi pur si simplu ne-am spus o parere si ce ne-am dori de la clubul asta..de aia suntem un club sa fim toti uniti nu sa spuna fiecare replica de mai sus..
Si eu am spus parerea mea... acum daca organizatorul o sa ia in considerare parerea mea bine daca nu tot la fel, . Nu sunt singurul care a zis asta "replica de mai sus" si am zis pentru ca am motivele mele ca la ora aia sa nu pot ajunge. Si oricum bag de seama ca unii dintre voi sunt mult mai fericiti daca nu as mai venii,si din asta rezulta ca toate comentariile voastre legate de mine sunt egale cu 0(zero).
WOW...daca stiam ca se ajunge iara la dastea nu mai propuneam schimbarea orei....era o simpla schimbare a orei baieti,de ce trebuia sa se ajunga iarasi la astfel de comentarii si ne abatem de la subiect...?
bah cine vrea vine la 15:00 cine nu vine la 17:00 si gata ete bai frate...stam sa ne frecam atat... deci Duminica intalnire logan club mioveni Ora 15:00
1.Widu
2.
3.
4.....
mai bine ti-ai retrage comentariile de....decat sa jignesti pe altii...nu te-a jignit nimeni..nu stiu de ce o faci tu.crezi ca nu stim o facem si noi?ori tu ai impresia ca esti buricul pamantului?si cu comentariul care l-ai facut se vede cine e de..si cine nu
bah cine vrea vine la 15:00 cine nu vine la 17:00 si gata ete bai frate...stam sa ne frecam atat... deci Duminica intalnire logan club mioveni Ora 15:00
1.Widu
2.BMA
3.
4.....
Mariuse , cu ce a jignit frate, Madu in comentariul ala ca eu chiar nu imi dau seama)))))). Eu din cate am inteles a vrut sa zica de membri ca (" de..."= daca astia sunt , astia sunt..), nu ca sunt membri de ***** . Si de in legatura cu ora intalnirii un pool e mai bun decat certurile .
Mariuse , cu ce a jignit frate, Madu in comentariul ala ca eu chiar nu imi dau seama)))))). Eu din cate am inteles a vrut sa zica de membri ca (" de..."= daca astia sunt , astia sunt..), nu ca sunt membri de ***** . Si de in legatura cu ora intalnirii un pool e mai bun decat certurile .
mie unul mi s-a parut cealalta varianta ..acum ..el stie ce a vrut sa zica.app si eu tot pt ora 15.00 sunt
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment