uau..:)...o sa ramanem fara tine..de fiecare data cand se discuta ceva si se propune cate ceva..trebuie sa se gaseasca cate unul sa zica...''daca se face nu stiu ce..eu nu mai vin''..faceti ce vreti fratilor..noi pur si simplu ne-am spus o parere si ce ne-am dori de la clubul asta..de aia suntem un club sa fim toti uniti nu sa spuna fiecare replica de mai sus..
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si eu am spus parerea mea... acum daca organizatorul o sa ia in considerare parerea mea bine daca nu tot la fel, . Nu sunt singurul care a zis asta "replica de mai sus" si am zis pentru ca am motivele mele ca la ora aia sa nu pot ajunge. Si oricum bag de seama ca unii dintre voi sunt mult mai fericiti daca nu as mai venii,si din asta rezulta ca toate comentariile voastre legate de mine sunt egale cu 0(zero).
PS: Parerea mea ramane valabila!!!
Comment
-
-
Originally posted by MaDu View PostAstia sunt membrii clubului de....sigpic
Comment
-
-
Originally posted by CRISTYpuff View PostMariuse , cu ce a jignit frate, Madu in comentariul ala ca eu chiar nu imi dau seama)))))). Eu din cate am inteles a vrut sa zica de membri ca (" de..."= daca astia sunt , astia sunt..), nu ca sunt membri de ***** . Si de in legatura cu ora intalnirii un pool e mai bun decat certurile .sigpic
Comment
Comment