Salut la toti loganistii din Mioveni.La ce ora vreti sa ne intalnim la Brasov ca noi intalnirile le avem de la ora 16" in fiecare Duminica dar de data asta trebuie sa vedem la cat ajugenti voi aici ca sa stim la ce ora ne intalnim.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
...Tinand cont ca noi o sa plecam pe la ora 9:30 din Mioveni cred ca o sa ajungem la voi pe la ora 12 ...13 cu aproximatie.....Rugamintea mea este ca cineva dintre voi (o singura persoana cu masina) sa ne astepte la intrare in Brasov ca sa nu stam sa ne cautam uni pe alti....Cel mai bine ar fi sa avem un nr de tel de la voi si daca e trimiteti-mi un msg privat si va contactez eu personal....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by dorutz View Post0749 121 667 dorutz .....Eu sunt din bran .....Cand sunteti pe serpentine spre moieciu dati un telefon si va astept .... mai vorbim sambatasigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Salut,avem si gratar dar daca vreti luati si voi unul ca nu se stie care cum o sa aducem,o sa vorbim maine(sambata) pe forum cu toti si vedem cum facem .Pe la ora 20" ar fii cel mai bine sa fim toti pe forum,ca sa stabilim si ora de intalnire exacta.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View PostSalut,avem si gratar dar daca vreti luati si voi unul ca nu se stie care cum o sa aducem,o sa vorbim maine(sambata) pe forum cu toti si vedem cum facem .Pe la ora 20" ar fii cel mai bine sa fim toti pe forum,ca sa stabilim si ora de intalnire exacta.
Comment
-
Comment
Comment