Originally posted by ana_cip2000
View Post
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bine fratilo mi-a placut de voi.Nu stiu cum v-ati simtit voi dar din punctul nostru de vedere a iesit belea.Vedem la retur cum va fii.Sa nu ne dezamagiti judetul.In patria golanului noi suntem regi.
aby esti belea, ai grija la balaurisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Iata si pozele...
Ne-am simtit bine...pe bune.
Va asteptam la noiAttached Files- IMG_0279.JPG (1.55 MB, 26 views)
- IMG_0280.JPG (1.53 MB, 25 views)
- IMG_0281.JPG (1.54 MB, 28 views)
- IMG_0282.JPG (1.53 MB, 29 views)
- IMG_0284.JPG (1.53 MB, 30 views)
- IMG_0285.JPG (1.55 MB, 22 views)
- IMG_0294.JPG (1.58 MB, 23 views)
- IMG_0298.JPG (1.54 MB, 38 views)
- IMG_0313.JPG (1.55 MB, 27 views)
- IMG_0311.JPG (1.54 MB, 32 views)
Comment
-
) misto 6 baieti monteaza un gratar) Bine baieti frumos la noi din pacate vremea nu a tinut cu noi:|LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si eu va multumesc(in numele tuturor celor din Logan Club Mioveni), tuturor din Logan Club Brasov pentru primirea calduroasa cu care ne-ati primit si nu ne asteptam la asa ceva, a fost totul peste asteptarile noastre (mie unul asa mi sa parut), foarte frumos si sper sa se mai repete si sa nu ne oprim aici.....Iar noi va asteptam cu mare placere sa veniti pe la noi....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Originally posted by gigi-kent View PostSa nu uitam gestul colegului nostru din targoviste care a avut placerea sa se deplaseze pana in brasov.Bun asa prietene,te vizitam si pe tine sa vedem ce face targovistea
Numai trusa aia cat de smechera era...
Comment
Comment