KaTeL .....Nu parasi clubu` frate ....U l-ai inceput si vreai sa il parasesti dupa ce ai adunat ( impreuna cu Al3x )atatia membrii ?
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cand spui ca vorbesc aiurea trebuie sa ai argumente, da?|
Cand ma ataci trebuie sa iti cam pazesti curu'...Cu mare grija.
Cand te tragi cu mine de sireturi o faci pentru ca m-am coborat la un anumit nivel nu pentru ca te-ai fi ridicat tu...
Cam atat pentru tine alex.
E singura replica pe care ti-am dat si pe care o sa ti-o dau.
mai explicit ai pm.Last edited by Ionut; 31 May 2008, 13:03.
Comment
-
Eu unu sunt prezent la Twy astazi se stie de o saptamana )
Iar pentru Alex macar cei din Pitesti vin la intalniri fata de cei care stau la 300 de metri de Bemo si nu vin mai ales cei care trebuie sa isi faca datoria de Organizator! Eu unu nu m-am certat cu nimeni vreau doar ca Organizatorul oricare ar fi el sa isi faca datoria de Organizator nu sa stea acasa ca soricelul la butoane ! Este doar parerea mea si imi pare foarte rau ca tu nu ai mai venit deloc si nu ne-ai spus nici macar motivul ! Twy nu are nici o vina asa ca nu va mai luati de el ca va luati degeaba !
Comment
-
In seara asta revin si eu ....Scuza-ti-mi absenta , eu zic o chestie clara ....Alex maine la ora 3 la Bemo, TWY in seara asta poate beau si eu cu voi .. ...Si KTeL vrei box..Deci in seara asta sa bem cat ne tine burta si capu' ..Salutarile mele pentru GOLANI
Comment
Comment