Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4 loganuri...5 loganisti...
    Cam aiurea...

Comment

• Nu am reusit sa ajung am fost numai pe drumuri
      http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Nu face nimic Maniak18 ai fost invoit ...............Ai avut treaba pe bune
        sigpic

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
          pai de aia am zis daca poate sa mearga cineva in locu meu...Ca sa nu dau 2 mil pe benzina aiurea
          din cate am inteles evacuarea de 1.4 e la fel ca aia de 1.6 ,e departe "Pilot"ul de voi ?
          Ma ajuta cineva si pe mine cu vizita aia la pilot ? Incercati si cu un 1.4,din cate stiu e la fel evacuarea.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Duminica nu pot sa vin la intalnire
            KTL ma invoiesti?

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              Ma ajuta cineva si pe mine cu vizita aia la pilot ? Incercati si cu un 1.4,din cate stiu e la fel evacuarea.
              Cristi mai zi odata ce vrei tu ...Si pe saptamana viitoare ajung eu pana la Pilot

Comment

• Bey copii,gratar duminika,unde?
                nu de alta dar as veni si eu....
                sigpic

Comment

• Nu stiu Ionut, vorbeste cu cei care vor fi prezenti...Eu lipsesc de data asta...

Comment

• Ajutooooorrr :p

Cine imi poate da si mie o janta modelul din poza sa fie nelovita si ieftina. Astept raspuns fratilor
                    Attached Files
                    Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

• Duminica 15 iunie ora 15:00 Bemo , intalnire Logan Club Mioveni....Si vreu sa vad cati mai multi golani la intalnire si sper sa nu fiu dezamagit ca duminica trecuta...Cine stie poate facem si un gratar...

1.KaTaLyn-KTL
                      2..................
                      3..................
                      4..................
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• 2. Maniak18-ROC
                        http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Imi pare rau de data asta chiar nu pot...

Comment

• Vine si eu

Comment

• Si mie imi pare rau dar nu pot veni ca nu am masina acasa sorry,next time
                              Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Working...
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google