Eu zic si de data asta zic pas...
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by iuly_boy_20 View PostAm si eu o intrebare la voi dak nu va suparati cum pot sa intru si eu la voi in club?
Comment
-
Iuly_boy_20 esti bine venit si stai linistit ca nu o sa se supere nimenea pe tine ca nu ar avea de ce, asta ti-o garantez eu....Si te asteptam cu mare placere Duminica ora 15:00 la Bemo in parcare..sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Duminica 15 iunie ora 15:00 Bemo , intalnire Logan Club Mioveni....
1.KaTaLyn-KTL
2.Maniak18-ROC
3.Gaby-ABY
4..................
Sunt dezamagit ca doar atatia vin la intilnire ...Pe uni ii inteleg pe alti nu(vorba mea)...Macar daca nu puteti veni cu golanul macar incercati sa veniti cu altceva...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Domnule LCA esti cumva administrator pe acest forum ?????Ca nu stiam....Si in al doilea rand nu esti obligat sa vi la intalnire numai daca vrei sau daca poti...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Noi binisor, va asteptam cu mare placere sa veniti pe la noi dar inaite terminativa treburile si dupa aceea stabiliti data in care veniti....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by KaTaLyn View PostDomnule LCA esti cumva administrator pe acest forum ?????Ca nu stiam....Si in al doilea rand nu esti obligat sa vi la intalnire numai daca vrei sau daca poti...
Comment
-
Laur lasa-i pe cei care se ocupa de forum sa ma corecteze daca vor si nu cred ca sunt primul care nu respecta regulamentul, e am gresit si io acuma este vreo problema, omul din greseli invata......Iar cu partea a doua e treaba ta, daca vi bine daca nu e treaba ta......Si nu prea as vrea sa ne certam pe tema asta care e, ok poate a fost o gluma pe care eu nu am inteleso....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
15.06.2008 Intalnirea Logan Club Mioveni ....Attached Files- Image012.jpg (501.7 KB, 16 views)
- Image014.jpg (440.4 KB, 19 views)
- Image016.jpg (498.1 KB, 22 views)
- Image017.jpg (495.6 KB, 10 views)
- Image020.jpg (388.6 KB, 9 views)
- Image021.jpg (364.3 KB, 12 views)
- Image022.jpg (447.5 KB, 11 views)
- Image023.jpg (451.2 KB, 15 views)
- Image024.jpg (442.8 KB, 13 views)
- Image027.jpg (441.6 KB, 11 views)
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment