Cer scuze de intarziere dar a fost super tare intalnirea la voi in Mioveni si ma bucur ca am ajuns si eu mai tarziu dar am ajuns.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Imi paree tare rau ca nu am putut sa stau mai mult . Ma bucur foarte mult ca am ajuns acasa . ( asta spune loganul :P ) . Sper ca data viitoare sa pot sta mai mult. Respect si numai bine pt toti cei din mioveni . Mai vreau sa va multumesc si pt turul de oras . Sper sa reusim si in bucuresti sa facem n astfel de tur , desi nu stiu ce sanse sunt . La mai multe intalniri , sunteti niste oameni minunati si nu ma asteptam la o astfel de primire ( mai ales ca eram primul sosit de la bucuresti ).
Comment
-
Tweety iti multumec pt ajutor sa ajung la intalnire si pt primirea pe care mi-ati facut-o . Fiind un nou membru al acestui club minunat m-am simtit formidabil , de parca v-as fi cunoscut de o gramada de timp . Mi-a facut placere sa va cunosc personal si va asteptam la bucuresti .
Comment
-
Salutare ! O primire ..De sa povestesti nepotilor ...Jos palaria ! Scuze ca am postat atat de tarziu..Dar la ce peisaje aveti prin zona aia...Era sa vin acasa peste cateva zile !
Sa ne vedem cu bine !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by ana_cip2000 View PostCer scuze de intarziere dar a fost super tare intalnirea la voi in Mioveni si ma bucur ca am ajuns si eu mai tarziu dar am ajuns.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by ;138620KaTaLyn stabileste tu mai o data ci gigi interlopu'...Un numar de telefon si vedeti la ce concluzii ajungeti...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
2 poze cu loganele de B si de AG la iarba verde
Comment
Comment